úterý 1. září 2015

Dřevěné výřezy / Wooden Laser Cuts

Dřevěné výřezy jsou ideální možností, jak opatřit své figurky/modely podstavcem. Vedle nízké ceny (kupujete si jen tolik kusů, kolik chcete), je použitá topolová překližka (výška 3 mm) natolik kvalitní, že umožňuje nejen další modelování, ale i barvení. Tedy samozřejmostí je to, že není možné ji dát do trouby a upéct při 130°C. Tedy přiznávám, že jsem to tedy nezkoušel, ale jsem si takřka jistý, že by to nedopadlo nejlépe. Konečně v dalším článku si ukážeme, že to ani není potřeba. Opět míst dalšího textu fotografie. 

Na obrázku můžete vidět elfí (tedy nevím, jestli je to česky správně) obelisk, který jsem právě na jeden z výřezů přilepil. Mimochodem není to tak, že bych dříve oznámené barvení barvami Lifecolor hodil za hlavu, ale je to přesně naopak. První 'obětí' bude právě elfí obelisk. Dále pak kamenný golem a trpasličí ponorka. Takže prosím ještě o chvilku strpení. Jsem asi tak v polovině stavby.  

Wooden laser cuts are great way how to achieve the best (I believe so) and cheapest base for your figure/plastic model etc.. Used wood (poplar plywood, 3mm) is tough enough to use it as a base with no worries. See pictures...


 Kde koupit / Where to buy

Žádné komentáře:

Okomentovat