pondělí 12. října 2015

LIFECOLOR - Algae Powder & Color Set



Ještě než zde najdete praktickou ukázku toho, jak vypadá použití těchto barev na modelu, tak je třeba si nejprve jednotlivé barvy představit. Spíše bych měl mluvit o setu, který obsahuje čtyři zásypy (POW05 - Luxuriant Green; POW06 - Full-blown Green; POW07 - Blight Plant; POW08 - Dried Plant a dva fixery (nevím, zda by se hodil výraz 'ustalovač', protože přeci jen se chovají trošku jinak, než jako ustalovač používaný při vyvolání fotografie) FF03 - Gloss Dirty Green Fixer a FF04 Gloss Yellow Green Fixer). 

Oba fixery slouží k zafixování zásypů a po svém zaschnutí (nejlépe přes noc) zasychají do matné poloprůsvitné vrstvy. Záleží na tom, kolik fixeru použijeme. Velkou výhodu těchto fixerů vidím v tom, že se s nimi dají snadno přidávat jednotlivé vrstvy. Ale o tom více až u článku zaměřeného na použití jednotlivých barev z tohoto setu. Na fixery jinak samozřejmě dobře působí ředidla a čistič Lifecolor. Použít lze samozřejmě i vodu. Fixery nijak nezapáchají.
 
Before you find here an article about using these Lifecolors, let me tell you something about them. First we have a Power & Color Set 'Algae' here. There are four pigments - POW05 - Luxuriant Green; POW06 - Full-blown Green; POW07 - Blight Plant; POW08 - Dried Plant and two fixers  FF03 - Gloss Dirty Green Fixer a FF04 Gloss Yellow Green Fixer. 

Both fixers are designed to fix (well, what a surprise :) the powders. They get dry into nice dead finish layer. This layer is semi-transparent. You can mix not only colours (powders) from these set.  You can use water to dilute it though Lifecolor Thinner is the best. There is almost no smell when you use it.

Kde koupit / Where to buy


Žádné komentáře:

Okomentovat