úterý 20. září 2016

Tvorba podstavce pro devatenáctifigurkovou 54 mm diorámu bitvy u Slavkova / Modeling of the base for the 54mm diorama of the Battle of Austerlitz




   Zdravím všechny příznivce skulptingu,figurkařiny a modelařiny obecně.

   Jak už jsem napsal v minulé části Piety, projekt si dá na týden pauzu, stejně jako seriál o miniaturním skulptingu. Ale abych vám přinesl alespoň něco, je tu první část obrazového článku výroby podstavce pro 54mm diorámu bitvy u Slavkova, který jsem vám před časem anoncoval v teaseru.

   Dnes jsem se textově velmi umírnil (což někteří z vás jistě přivítají :D) a bylo tak možné text umístit přímo do obrázků a přidat i anglickou verzi, za jejíž úpravu děkuji Lopeemu. Obrázky rozkliknutím zvětšíte.




    Greetings to all sculpting fans and all fans of model kits at all.

    As I said in the latest part of the Pieta project, there is going to be a week break for the project and sculpting miniatures at all. To bring you at least something, there is the very first part of a pictorial guide of creating a base for the Battle of Austerlitz 54mm diorama, you may already know from the teaser published before.

    I abated my writing today (well, someone may it even welcome :-D) and that’s why I could add the text right in the pictures and also add its English version of it – BTW thanks lopee for help with it. Click on the picture to zoom.































   Pro dnešek je to vše. Na viděnou u druhé části :) 

   That’s all for today. See you about part two :)



                    Cheers Borek

Žádné komentáře:

Okomentovat