pátek 1. prosince 2017

Druhá testovací figurka - Franský válečník číslo 2

Ahoj všem

Je prvního, a tak vám přináším slíbené fotografie  druhé testovací figurky ve velikosti 54mm. Je to opět franský válečník. Období - 7. století našeho letopočtu.

V prosinci nás ještě čeká prezentace několika figurek včetně další testovací, a ke konci prosince přinesu první slíbené  teasery na lednový komerční start nového projektu :)

Materiál - Bees Putty, základní kostra - drát potažený Magic Sculpem, podstavec, ruce a zbraně - Magic Sculp. Štít - Tmel Ceys dřevo

Kompletní prezentaci najdete na mém blogu zde:

https://borek-sculpts.blogspot.cz/2017/11/54mm-frankish-warrior-no-2-simple.html

Díky za shlédnutí a nashle  u další figurky :)

Cheers Borek

Hotová figurka:


360°video


WIP:










2 komentáře:

  1. Fakt je pěknej. Jen tedy moc nerozumím tomu 'testovací'. Tedy jako smysl je mi jasný, ale ta figurka mi přijde více než jen 'testovací'. Ale já to tak asi mám i s tím, co máš za 'low quailty', či jak tomu říkáš. Podle mého je to ale tak maxímálně o úrovni odlití, ne o masteru. ;-) Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Testovací, jakože nekomerční, že se nebudou nikde prodávat. Jinak máš absolutní pravdu, pro úspěšný test je potřeba mít model, jehož úroveň struktury povrchu bude obdobná jako budoucí modely. No a takového povrchu jde naštěstí dosáhnout i s takovými jednoduchými skulpty, protože nejde ani tak o jemnost a preciznost detailů (v tomto směru jakákoli forma ze silikonu obstojí) ale jde o členitost povrchu a různých negativních úhlů ve vertikální rovině formy. A bohužel, testování našeho systému je k masterům relativně destruktivní (je dost specifické), i proto bylo potřeba celkově sedm různých figurek :).

      Vymazat